T-reks dinozaur krom

google dino lojë! të gjithë shfletuesit dhe pajisjet mobile janë mbështetur. për të filluar lojën, vetëm kërce (hapësirë bar ose sipër shigjetë). për të filluar lojën me pajisje celulare, vetëm shtypni ekranin. ulu poshtë shigjetë.

ose
Shiriti i hapësirës
Kërcejnë


Nuk e dije edhe ti sekretin?

ndjehesh si neandertal kur sinjali yt në internet vdes? google e kupton dhimbjen tuaj dhe ofron një argëtim të këndshëm për të mbushur me kohë, ndërkohë që lidhja juaj me uebin e gjerë botëror po përpiqet të kthehet në jetë: loja jashtë linje e kromit!

avantazhi më i madh i kësaj loje është se mund të luhet pa internet. është një lojë e pafundme primitive në shfletuesin e kromit. personazhi kryesor është një dinosaur i bukur t-reks duke luajtur diku në një shkretëtirë të lashtë. me siguri, loja e dinozaurit ka qëllimin e tij: për të shmangur kaktuset dhe pjedactillët. edhe pse loja duket shumë e lehtë, nuk do kohë të bëhet e vështirë sepse shpejtësia e lojës do të rritet vazhdimisht ndërsa përparoni më tej.

Si të luaj një lojë kromi jashtë linje?

loja mund të nisë në shfletuesin e kromit si në desktop, ashtu edhe në mobile. kontrolli është më i thjeshtri, kur të shihni se dinozauri i zi në shfletuesin tuaj do të thotë se nuk ka lidhje interneti, thjesht godit ajrin për të nisur lojën. hapësinor ose i përdoret gjithashtu për të ecur mbi pengesat. shigjeta e poshtme përdoret për të hequr dorë. nëse jeni në mobile, vetëm kaloji diskoin e vogël që të hyjë në veprim dhe të shmangë edhe pengesat.

objektivi eshte te mbijetosh sa me shume te jete e mundur. ngjyra e sfondit është duke u shkatërruar me errësirë, pasi që të ketë shkuar në errësirë. loja t-rex do të ndalet kur ju të dështoni për të shmangur pengesën tjetër ose sapo sinjalizimi të mëkëmbet.

Si u shpik loja?

zhvilluesi i kromitjen gabriel thotë se loja e tyre e internetit nuk është tundja e moshave parahistorike, miliona vjet përpara rritjes teknologjike. dhe stili i piksel të lojës është referimi nga ilustrimet e gabimit të shfletuesit të google.

loja e dinosaurit jashtë linje mori nofkën "rojekti bolan" për nder të mark bolan, njeriu i parë i "t-reks", një grup legjendar rroku i viteve 1970. ndërsa dizajnonin lojën, inxhinierët mendonin rreth distikimit të dino më shumë tipareve si zhurmshëm dhe goditje, por nuk pranuan këtë ide ta mbante lojën të thjeshtë maksimalisht apo "parahistorike".

loja t-rex u fut së pari në shtator 2014, por nuk funksionoi për versionet e mëparshme android os në mënyrë që zhvilluesit e google të kompletojnë plotësisht trurin e tyre vetëm deri në dhjetor të atij viti.

nuk ka nevojë të ndezësh aeropianin ose të çkyqësh lidhjen e kromit me dino playtime. thjesht shkruaj "krom://dino" në rreshtin e shfletimit për të filluar këtë lojë në një dritare të plotë!

autorët pretendojnë se ky pasazh mund të zgjasë për deri në 17 milion vjet, pikërisht për këtë periudhë, tiranosaurax dinosaurët ishin gjallë në tokë!